Personvernerklæring for Unified Messaging Systems ASA

Din tillit er av største viktighet for oss, og Unified Messaging Systems ASA er derfor opptatt av å ivareta ditt personvern.

Her vil vi forklare hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi tar hensyn til personvernet.

1. Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller IP-adresse.

Enhver innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering av personopplysninger kalles behandling av personopplysninger. All behandling av personopplysninger i Norge er underlagt personopplysningsloven, og Datatilsynet fører tilsyn med den.

2. Hvem ivaretar personopplysningene?

Den som bestemmer hva personopplysningene skal brukes til kalles en behandlingsansvarligDen behandlingsansvarlige skal påse at personopplysningene blir behandlet i henhold til de reglene som gjelder i hht General Data Protection Regulation (GDPR), som gjelder for alle medlemmer land i Europa, inkludert Norge som medlem av EEA.

Når du bruker våre tjenester er det Unified Messaging Systems ASA som er behandlingsansvarlig. Du behøver kun å forholde deg til ett kontaktpunkt for henvendelser som gjelder vår behandling av personopplysninger.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

Opplysninger du selv gir til oss
Vi lagrer opplysninger når du sender oss en e-post eller gir tilbakemeldinger gjennom funksjoner i våre tjenester. Vi lagrer også opplysninger som du selv registrerer i kommentarfelt, skjema eller lignende på våre sider.

Opplysninger som samles inn gjennom bruk av tjenestene
Vi samler for eksempel informasjon om hvilke av våre nettsider du besøker.

Informasjonen som samles inn kan deles opp i følgende typer:

1. Informasjon om din enhet og internett-tilkobling
Gjennom tekniske logger og andre verktøy registrerer vi informasjon om enheten og tilkoblingen til våre tjenester, for eksempel operativsystem, enhetsprodusent, nettleserversjon, ip-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

2. Informasjon om hvordan du bruker tjenestene
Vi samler informasjon om om hvordan du bruker tjenestene våre. Eksempler på slik informasjon er hvilke sider som besøkes, når på døgnet besøket ble gjort, hvor lenge en side var åpen i skjermen din, hvordan du navigerer på siden og hvilke funksjoner du har brukt på siden. Vi bruker denne informasjonen blant annet til å forbedre nettsidene våre og for å gi deg godt og relevant innhold.

3. Informasjon om posisjon
Vi registrerer din geografiske posisjon fra IP-adressen din, mobil nettverkskode eller andre former for mer eksakt lokalisering. Denne informasjonen brukes bl.a. til å vise deg innhold som er relevant for det landet du befinner deg i.

4. Informasjonskapsler (“cookies”) og annet innhold som lagres lokalt
Når du besøker våre nettsider lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av våre tjenester. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider.

4. Hva bruker vi opplysningene til?

Vi jobber kontinuerlig med å gi deg den best mulige opplevelse av innholdet på våre nettsider og i ditt møte med oss.

Vi bruker dine opplysninger for å:

Sikre en best mulig brukeropplevelse for deg gjennom blant annet å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm og raskest mulig lasting av sidene.

Generere statistikk og forstå markedstrender. Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle nettsidene våre.

5. Hvem deler vi opplysningene med?

Dine opplysninger vil kunne deles med andre der det er relevant for formålene som beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi vil derimot ikke dele, selge eller formidle dine personopplysninger.

Vi inngår databehandleravtaler med dem vi deler opplysninger med som begrenser adgang til bruk av opplysningene og fastsetter forpliktelser til å følge gjeldende personvernlovgivning. Data som kan brukes til å identifisere deg vil ikke deles med andre tredjeparter uten et eget, eksplisitt samtykke fra deg.

6. Hvordan kan du administrere, rette eller slette opplysningene vi har om deg?

Du kan kontakte oss, dersom du ønsker at dine opplysninger skal slettes.
Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er innenfor de lovpålagte pliktene vi har.

Ved sletting av informasjonskapsler - merk at du må følge den samme prosessen på alle nettlesere du bruker og / eller forskjellige datamaskiner eller enheter.

7. Særlig om barns personvern

Som hovedregel ønsker vi ikke å samle inn eller på annen måte behandle personopplysninger om barn under 16 års alder, med unntak der barn med Facebook-konto kan kommentere artikler.

Det er egne overvåkingsrutiner for disse kommentarene. Hvis barn under 16 år likevel har gitt oss personopplysninger i andre sammenhenger, vil vi slette opplysningene så snart vi blir oppmerksomme på forholdet. Foresatte kan kontakte oss som angitt nedenfor.

8. Gjennomføring av endringer

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller ved vår nettstedspolitikk.

9. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår behandling av personopplysninger eller denne personvernerklæringen eller ønsker innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, vennligst ta kontakt med vår kundeservice på support@ums.no