Viktig informasjon: Begrenset støttefase for UMS Group Alerting Service (GAS) fra 1. juli 2019

UMS Gruppevarsling (GAS) vil gå inn i en begrenset støttefase fra og med 1. juli 2019

Som UMS GAS-kontoinnehaver må vi informere deg om vår GAS-løsning nå er i en begrenset oppdateringsfase. Støtten vi tilbyr for dette produktet vil også være begrenset fra og med 1. juli 2019.

Vi ønsker å unngå at du opplever avbrudd i våre tjenester med å planlegge en migrasjon til Everbridge-plattformen i god tid innen den tid.

Hva er den begrensede støttefasen, og hvordan påvirker dette oss?

Når GAS går inn i den begrensede støttefasen 1. juli 2019, vil brukerne av løsningen fortsatt ha tilgang til tidligere innhold og historikk i produktet. Vår kundeservice vil også kunne fortsette å gi dere hjelp ved forespørsel, for eksempel ved hjelp med tilbakestilling av passord.

Fra og med 1. juli kommer vår kundeservice ikke lenger til å ta imot omfattende support-forespørsler. All utvikling, inkludert feilrettinger, har blitt avviklet for GAS-løsningen. Vi ønsker å minne om at GAS-løsningen vil bli erstattet av Everbridge-plattformen som er en langt mer brukervennlig løsning med større funksjonalitet enn GAS.

Hvilke tiltak må jeg ta?

Everbridge tilbyr en omfattende overgangsplan, der vi raskt og effektivt kan migrere brukerne, konfigurasjonene og kontaktdataene deres til den nye Everbridge Suite-løsningen. Overgangsplanen sørger for å gi dere en dedikert migrasjonsspesialist som vil assistere dere gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Henvend deg til din kontaktperson for å få vite mer om Everbridge-løsningen, få oversikt over fordelene dette innebærer, så hjelper vi deg i gang med migrasjonsprosessen. Dersom du ikke har en egen kontaktperson hos oss, kan du henvende deg til teknisk support på support@ums.no for å få hjelp til dette.

Ytterligere informasjon om migrasjonsprosessen, samt ofte stilte spørsmål finner du her:

Slik kan vi hjelpe deg med oppgraderingen til ny plattform

Når vi ser tilbake på 2018, kan vi med hånden på hjertet si at det har vært et godt og spennende år for oss i UMS. Du har kanskje allerede lagt merke til noen endringer, som at UMS-merkevaren er blitt mer tilpasset Everbridge?

Vi har den siste tiden jobbet for å forberede integrasjonen av teknologiene til Everbridge og UMS, og vi er glade for at vi nå kan ønske alle våre gruppevarslingskunder velkommen til å oppgradere til Everbridge Gruppevarslingsløsninger.

Hva er de viktigste forskjellene mellom UMS Gruppevarsling og Everbridge Mass Notification?

Everbridge-plattformen vil gi deg den beste gruppevarslingsløsningen på markedet. Den har utvidet funksjonalitet og ekstra fordeler som for eksempel 24/7 support sammenliknet med den gruppevarslingsløsningen dere har i dag. I januar vil vi avholde et webinar for å fortelle deg mer om Everbridge Gruppevarslings-funksjonene og hva du kan forvente deg i migreringsprosessen.

Se her for en oversikt over forskjeller og likheter med løsningene


 

Hvordan vet jeg om jeg er kvalifisert til å oppgradere til Everbridge-plattformen?

  • Alle våre kunder er kvalifisert til å oppgradere når de måtte ønske, men vi prioriterer i første omgang alle UMS Gruppevarslingskunder.
  • Hvis du har mottatt en e-post fra oss er det fordi din salgsrepresentant har identifisert deg som kvalifisert til å flytte tidlig.
  • De av våre kunder som bruker befolkningsvarsling eller servicevarsling bes ta direkte kontakt med oss for å diskutere oppgradering til ny plattform.

 

Hva vil en oppgradering koste?

  • Dersom du ikke legger til noen ekstra funksjoner, vil du heller ikke bli belastet for oppgraderingen.
  • Dine eksisterende priser på tale og SMS vil bli videreført.

 

Må jeg oppgradere?

Vi oppfordrer alle kunder til å oppgradere så snart som mulig. Alle utviklingsressurser på UMS Gruppevarslingsplattformen har blitt omfordelt til Everbridge Suite for å fokusere på ny funksjons- og systemutvikling for Norden.


 

Hvor lenge kan jeg fortsette å bruke UMS Gruppevarsling?

UMS Gruppevarsling vil ikke bli supportert fra sommeren 2019. En EOL vil bli utstedt og publisert på dette nettstedet i februar 2019.

Hvordan foregår selve oppgraderingsprosessen?

  • Vanligvis gjennomføres en oppgradering i løpet av en 2-3 ukers periode.
  • En dedikert migrasjonsekspert vil hjelpe deg gjennom alle trinn i prosessen.
  • Din migrasjonsekspert vil kunne gi deg veiledning, tips og vise deg nye funksjoner, supportere konfigurering, dataoverføring og opplæring med inntil 5 timer.

Bli gjerne med på vårt webinar for å lære mer.

Hvilke opplæringsressurser har jeg?

  • Oppgraderingen vil inkludere ubegrenset tilgang til vår online opplæring for alle brukere, i hele kontraktens løpetid.
  • Everbridge publiserer i tillegg en mengde kunnskapsartikler og avholder jevnlig relevante webinarer.

Kan jeg legge til nye funksjoner?

Hvis du er interessert i å legge til funksjonalitet eller produkter under oppgraderingsprosessen, vennligst gi oss beskjed. Vi fakturerer ikke for selve oppsettet av eventuelle tilleggsfunksjoner som legges til på oppgraderingstidspunktet.

Hvis jeg har flere spørsmål – hvem kan jeg spørre?

Ta kontakt med dine salgsrepresentanter eller bruk kontaktknappen nedenfor, og vi kommer raskt tilbake til deg. Vi vil også ta imot og besvare spørsmål så langt det lar seg gjøre på vårt kommende webinar i januar.


 

Idag er en vanlig dag

...inntil den ikke er det lenger