Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Rakeldagen 2018

oktober 11, 2018

Rakeldagen - en dag om samhällsviktig kommunikation, hålls den 11 oktober 2018, i år på Kistamässan.

På Rakeldagen kan du lyssna på intressanta talare, ta del av utrustning och tjänster som erbjuds av olika leverantörer och träffa andra som arbetar med sambandsfrågor, säkerhet och kommunikation inom samhällsviktig verksamhet.

Årets tema:  Är vi redo om krisen kommer?

Vårt samhälle är sårbart och vi lever i en tid med nya hot och utmaningar. Vi behöver vara förberedda på de konsekvenser som allvarliga olyckor, extremt väder, terrorism, it-attacker och militära konflikter ger. Sverige stärker sin beredskap och planerar åter för civilt försvar. Det ställer höga krav på att kommunikationen fungerar. Om krisen kommer måste vi vara redo.

Under dagen kommer många seminarier att knyta an till temat, men du kommer också att få ta del av praktiska tips och goda exempel från olika organisationer. Rakeldagen är också ett utmärkt tillfälle att dela erfarenheter med andra och ta del av den senaste tekniska utrustningen och tjänster från olika leverantörer i utställningen.

Program

Programmet för Rakeldagen 2018 finner du her.

UMS, an Everbridge Company ska delta under dagen, så var god och besök oss och vi kan berätta hur vi arbetar för säkerhet om krisen ska komma.

Detaljer

Dato:
oktober 11, 2018

Arrangør

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap
Hjemmeside:
https://www.msb.se/rakeldagen2018

Sted

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
Stockholm,164 40Sweden
+ Google Map

Del denne artikkelen: