SMS Livräddar-App premiert i Madrid

SMSLivräddar-appen, utviklet og implementerte av UMS i samarbeid med HLR-rådet i Sverige, ble premiert i konkurransen Madrid Appetece.

Prisen ble stiftet av Madrid City Council (bystyret) for å markere nyskapende initiativ og utvikling av programmer som bidrar til å gjøre livet lettere for innbyggerne i byen.
SMS Livräddar App ble fremhevet som et effektivt system der frivillige livreddere får mulighet til å redde liv dersom det skulle oppstå en hjertestans i området der de befinner seg. Juryen besto av innovatører, investorer samt innbyggere i  Madrid, og prisen ble utdelt av innovasjonsdirektøren i Madrid City Council.

«Det var en ære å motta denne prestisjetunge prisen i Madrid, og vi er glade for kanskje å kunne få muligheten til å kunne hjelpe også Madrids innbyggere med rask HLR ved hjel av SMS Lifesaver», sier David Fredman i SMSlivräddare Scandinavia AB.

 


Madrid Appetece_logo

Madrid Appetece Awards har presentert følgende:
Det var totalt 7 vinnere i de to kategoriene: ”Best existing urban applications” og ”The best ideas for developing new urban application”. Prisutdelingen ble avholdt på hovedkontoret i Endesa i Madrid. Bystyret i Madrid, gjennom Innovasjon og Smart City-avdelingen, fremmer Madrid Appetece-priser, som anerkjenner det entreprenørarbeidet som brukes i tiltak for å forbedre livet i byen. Dette prosjektet har blitt gjort mulig med økonomisk støtte fra Business Forum i Madrid.


De prisvinnende selskapene i kategori 1 ”Best existing urban applications ” er:


De prisbelønte selskapene i kategori 2 ”The best ideas for developing new urban application” er:

Dela artikel:

Läs mer om: